Foto's Nederland

Op deze pagina’s vind je een selectie van de foto’s die ik tijdens een van mijn vele duiken in Nederlands water heb gemaakt. Ik heb het onderverdeeld in een zoetwaterpagina en een zout / brak water pagina.

Daar ik echter in het oosten van het land woon in de buurt van Enschede, heb ik meer zoet, dan zoutwater duiken gemaakt. Ik heb het ministerie van Verkeer en Waterstaat reeds verzocht om de delta werken en de Noordzee bij Deventer te laten beginnen, maar tot nog toe staan ze hier wat afwijzend tegenover.
Daarom ga ik een paar keer per jaar eventjes een dagje naar Zeeland toe of soms zelfs een dagje Noordzeeduiken als het weer het toelaat. De resultaten daarvan kun je terugvinden op de pagina’s zoutwater.

Ik heb geprobeerd alles zoveel mogelijk te benoemen en te herleiden. Mocht je echter van mening zijn dat ik dingen verkeerd heb benoemd meld het me dan per mail met wat het wel is. Ik zal het dan zo spoedig mogelijk veranderen.

Zoetwater duiken Nederland

Zoutwater duiken Nederland

[Homepage Twentsduikertje] [Mijn camera] [Foto's Nederland] [Zoetwater] [Zout/brak water] [Foto's buitenland] [Onderwater films] [Links] [Wie ben ik?]