Links

Op deze pagina staan links naar sites, waar ik ook een link heb. Daarnaast heb ik een aantal sites vermeld waar ik mijn informatie vanaf heb gehaald en welke ik zelf zeer interessant vond om te bezoeken. Ik heb ze per actegorie een beetje proberen te selecteren.

Mocht je ook een link op mijn pagina willen hebben kun je me hierover een
e-mail sturen. Als tegenprestatie verwacht ik natuurlijk ook een link naar mijn site op je site te vinden.

Onderwaterfotografen:

Subshot: Site van clubgenoot en soms ook mijn buddy tijdens lange duiken.

Marco Herman: een onderwaterfotograaf waar ook nuttige tips te vinden zijn en mooie foto’s.

Snotolf: De site van Gerrit van Wijk en Charlotte Hemel. De site staat vooral in het teken van de Snotolf. Hier is van alles te vinden, ook een stukje biologische kennis.

Natuurlijk mooi: de site van Anne en Mat. Erg leuke en leerzame site. Geordend per categorie met zowel de nederlandseen latijnse namen bij de verschillende foto’s.

Plonskont: geheel vernieuwde site van Edwin van der Sande. Ziet er mooi uit met mooi foto’s.

Fred de Gast: De persoon die me het adres gaf van een duikschool op Teneriffe. heb daar geweldige duiken gemaakt. De site van Fred is mooi en voorzien van foto’s met namen erbij. Zeker bekijken.

John de Jong (JoJodive) Leuke site met mooie foto’s. regelmatig staat John nu met een stukje in de onderwatersport en beschrijft daar dan een bepaalde soort uit onze wateren.

Frank v/d Meeren: Duikbuddy met leuke foto’s op zijn site en heeft een eigen huisje te huur in Zeeland.

Nuttige sites met veel biologische uitleg over de onderwaterwereld:

Ron Offermans/Digischool: Zeer informatieve site met achtergrond informatie over wat we allemaal in nederland onderwater kunnen aantreffen. daarnaast staan er verschillende tips op deze site en staan alle duikplaatsen van Zeeland er beschreven met wat er te vinden is en waar je heen moet.

De onderwaterwereld Site van Duncan van Vliet en anderen. Hier staan enorm veel foto’s van het onderwaterleven in zeeland en Noordzee met zowel de nederlandse naam als de latijnse naam. Erg handig om te weten wat je zelf hebt gefotografeerd. Zeer uitgebreid.

Sephiaproject (Felice en Joop): site die gaat over het sephiaproject welke in het voorjaar van 2008 zelfse de AD prijs mocht winnen. De site is nog in opbouw, maar geeft al een goed beeld weer van wat ze allemaal doen.

Pagina met links over fotografie en andere sites:

Duikersonline

Onderwaterfotografie

onderwaterfotografie.pagina.nl

Duikerslog

Onderwaterfotografie begint hier.

[Homepage Twentsduikertje] [Mijn camera] [Foto's Nederland] [Foto's buitenland] [Onderwater films] [Links] [Wie ben ik?]