Malta 2004

In 2004 hadden we voor het eerst na onze uitgebreide vakanties in het verre oosten, besloten om weer eens wat dichter bij huis op vakantie te gaan. In de maand september zijn we daarom naar Malta afgereisd. Het was voor het eerst dat we digitale camera mee hadden op onze reis, waarbij we ook een onderwaterhuis hadden gekocht.

Via het album hieronder zie je nog een paar foto’s zien van welke ik in de wateren rond Malta heb gemaakt. Dit waren mijn allereerste stappen in de onderwaterfotografie. Na een selectie zijn deze foto’s overgebleven.

Het duiken op Malta houdt grotendeels in het beduiken van wrakken en eventueel wat grotten. Echter verwacht in de omgeving van Malta geen grote vissen of grote inktvissen. De Maltezers hebben naast hun werk namelijk het jagen als nationale sport. Zowel boven als onderwater wordt daardoor alles geschoten. onderwater voornamelijk met harpoen, maar soms ook nog met dynamiet.

Malta 2004

[Homepage Twentsduikertje] [Mijn camera] [Foto's Nederland] [Foto's buitenland] [Ibiza 2008] [Tenerife 2006] [Menorca 2005] [Malta 2004] [Egypte 2010] [Schotland 2012] [Onderwater films] [Links] [Wie ben ik?]